Etiket Sonuçları: 23 nisan

Nis

Hava muhalefeti nedeniyle bu gün tamamlayabildiğimiz 23 Nisan Bayramı şenlik ve yarışmalarımız sona erdi.

Öğrencilerimiz etkinlik boyunca:

• Cuval yarışması,
  • Koşu yarışması
  • Yumurta yarışması,
  • Su taşıma yarışması,
  • Bul Getir yarışması yaptılar.

Ayrıca MANGALA turnuvası yaptılar.

Her sınıftan isteyen öğrenciler kendi yeteneğini ve performansını sergileyebildiği gösterilerini sundular.

• Şarkı, karaoke, skeç, dans gösterisi, halk oyunu...

23 Nisan şiirleri okudular. Koro halinde 23 Nisan şarkısı söylediler.

Kısacası tüm öğrencilerimiz, kendi seçtikleri etkinlik ve gösteriler ile, hem yeteneklerini sergilediler, hem de doyasıya eğlendier.

Çocuk bayramının tam anlamıyla neşesini çıkarıp, oyun ve yarışmalar ile coştular.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı şenlikleri kapsamında, okul duvarlarında resim yapma etkinliği yaptık. Etkinliğimize boyalarını getiren tüm okul öğrencilerimiz katıldı. Öğretmenlerimiz,  etkinlik öncesinde, koridor duvarlarına boş karton kağıtlar yapıştırdı ve öğrencilerimiz bu kartonlara resimlerini yaptılar. Güzel vakit geçiren öğrencilerimiz tenefüse zilini bile farketmeden  neşelyle resimlerini tamamlamaya çalıştılar. Yaptıkları güzel resimlerle okul duvarlarımızı süsleyen öğrencilerimize ve bu etkinliğin yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Nis

Topantı salonumuzda yapılan turnuvaya çeşitli okullardan gelen bir çok öğrenci katıldı. Bu oyunu en iyi bilen bu öğrenciler arasında kıyasıya mücadeleler gerçekleşti.

Nis

Okulumuzda 23 Nisan Şenlikleri kapsamında mangala turnuvası düzenlenecek.

Katılmak isteyenler için gerekli bilgiler afişimizde mevcuttur.