Etiket Sonuçları: PTT

4. sınıflar Hisarcık PTT şubesine, Kartpostal kültürünü yaşatmak, dostluk ve arkadaşlık ruhunu geliştirmek amaçlı gezi düzenledi.

Öğrencilerimiz önce Türkçe dersinde kartpostallarını hazırladılar, PTT şubesine gitmeden adres bilgilerini kartlarına doldurdular, sonra da şubeye gidip kartpostallarını postaladılar.

3. Sınıf Öğretmenleri Semra BÜLBÜL ve Yusuf İzzettin KELEK kaybolmaya yüz tutan tebrik kartı gönderme adetini tanıtmak ve İletişimde önemli yer tutan PTT kurumunun işleyişini tanıtmak amacıyla 3. Sınıf öğrencilerine PTT gezisi düzenlediler.

Gezide öğrenciler, sınıflarında Serbest Etkinlik dersinde hazırladıkları kartları, mektup zarfı ile istedikleri akraba veya arkadaşlarına yolladılar.

Öğrencilerin hoşuna giden etkinlikte Sınıf Öğretmenleri Tebrik Kartlarını ücretsiz olarak sağlayan PTT kurumuna teşekkür ettiler.