Etiket Sonuçları: görsel sanatlar

Özel eğitim sınıfı öğrencilerimiz, öğretmenleri Ummahan VAROL rehberliğinde renkleri öğreniyor. Görsel sanatlar dersinde kırmızı renkli balıkları avlama etkinliği yapan öğrencilerimiz çok eğlendiler.

Görsel sanatlar dersinde farklı mevsimleri gosteren kartpostallari  tamamlayarak öğrenciler eğlenceli vakit gecirdiler.

Öğrencilerimiz kurumuş yaprak ve diğer malzemeler ile etkinliğini yaparken yeteneklerini gösterdiler. Eğlenceli dakikalar geçirdiler.

Okulumuz 3. Sınıf öğrencileri Görsel Sanatlar dersinde ´çeşitli malzemeler kullanarak görsel çalışma yapar´ kazanımını aktif katılım ile gerçekleştiriyorlar.

Görsel sanatları sevdirmek adına çeşitli malzemeler kullanan 3. Sınıf Öğretmenleri çay ile Atatürk portresi oluşturma çalışmasını yürüttüler.

Ekm

2-B sınıfımızdan İbrahim Zengin Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlenen resim yarışmasında birinciliği kaptı.

Arkadaşımızı tebrik ediyoruz.