Etiket Sonuçları: hasta

Şbt

2-B sınıfı öğrencilerilerimiz Hayat Bilgisi dersinde işledikleri Sağlığımızı Koruyanlar konusu ile ilgili olarak Hisarcık İlçe Hastanesi´ni  ziyaret ettiler. Gezinin amacı çevresindeki sağlık kurumlarını ve bu kurumlarda çalışan personeli tanımak, personellerin görevleri hakkında bilgi sahibi olmaktı. Hastane çalışanları öğrencilerimize, hastanenin birimlerini gezdirerek, hastanede görev yapan personeli ve hastanedeki araçları tanıttılar. Aile hekimi ve diş hekimi de kendi alanlarında bilgi verdiler. Diş hekimi , öğrencilere nasıl diş fırçalanacağını anlatarak günde en az iki kez diş fırçalamalarını hatırlattı. Öğrenciler merak ettikleri soruları hastane personeline sordular. Bizi kabul ettikleri ve verdikleri kıymetli bilgilerden dolayı hastane personeline teşekkür ederiz.

Rahatsızlığı dolayısıyla iki hafta hastanede yatan 1-B sınıfı   öğrencimiz Mehmet Oğuz´u, öğretmeni Serpil Kelek ve eşi Yusuf Kelek ile zümre öğretmen Mehmet Kaya ve eşi Sebiha Kaya evlerinde ziyaret ettiler. Hastalığı dolayısıyla okuma bayramına katılamayan öğrencimize okuma belgesini, öğretmeni evinde verdi. Okumayı çok seven öğrencimize hikaye seti armağan etti. Kendisine acil şifalar diliyoruz.