Etiket Sonuçları: ingilizce

Haz

4-B sınıfı öğrencilerimiz ingilizce dersinde online olarak görüntülü görüşme yaptı. Öğretmenleri Gülşah TANIK nezaretinde, İzmir´in Kaklıç İlkokulu öğrencileri ile bağlantı kurmalarını sağlandı. Gürüşme sırasında yeni arkadaşlar edinen öğrencilerimiz, yaptıkları bu etkinlikten çok memnun oldular.

"Better Together" projesi kapsaminda Edirne/Uzunkopru Gazi Mahmut Ilkokulu ogrencileri için yeni yıl tebrik kartlarımızı hazırladık.

İngilizce sınıfımız röportaj yapma etkinliği yaptı. Öğretmenimiz Gülşah Tanık kameraman oldu, öğrencilerimiz muhabir. İngilizce röportaj yaparak konuşma pratiği yapan öğrencilerimiz eğlenceli bir ders geçirdi.

4. Sinif ogrencilerimizle dunya capinda 1 milyondan fazla ogrencinin katildigi "kodlama saati" etkinligine yaptık. Sinif ortaminda yapacagimiz ve yaklasik 1 saat surecek bu etkinlikte, ogrenciler bilgisayar´da kodlama yapmayi denedi. (kodlama demek basit bir dille normalde bilgisayarda oynadiklari oyunlari, ya da kullandimlari programlari oynamak yerine oyunlari, proramlari bilgisayarda nasil uretebileceklerini ogrenmek).

Okulumuz 4. Sinif ogrencileri Ingilizce Ogretmeni Gülşah TANIK rehberliginde uluslarasi bir platform olan etwinning´de yaklasik 200 okulun katildigi ve ortaklasa calistigi "Better Together" ( Birlikten Kuvvet Dogar) isimli proje icin calisiyorlar.

Öğretmen ve öğrencilerimize çalışmalarında başarılar diliyoruz.