Etiket Sonuçları: kütüphane

2. sınıflar okulumuza yakın olan Hisarcık Halk Kütüphane´sine ziyarete gitti. Öğrencilerimiz kütüphanede seçtikleri kitapları keyifle okudular. Kütüphaneye istedikleri zaman kitap okumaya gidebileceklerini, üye olup kitap alabileceklerini ve herhangi bir konu hakkında araştırma yapmaya gelebileceklerini öğrendiler.

Özel eğitim öğrencilerimiz ilçe halk kütüphabemizi ziyaret etti.

Okulumuz 3. Sınıf öğrencileri, öğretmenleri Semra BÜLBÜL ve Yusuf İzzettin KELEK rehberliğinde İlçe Halk Kütüphanesine ziyarette bulundular.

Öğrencilere Kütüphane Sorumlusu İsmail YALDIZ tarafından kütüphanede uyulması gereken kurallar anlatıldı.

Ziyaret boyunca öğrenciler beğendikleri kitapları okudular ve kütüphane üyelik kartları ile kitap ödünç aldılar.

3. Sınıf öğretmenleri bu etkinliğin olumlu sonuç verdiğini ve belirli aralıklarla tekrarlayacaklarını belirttiler