Etiket Sonuçları: mangala

4-B sınıf öğretmeni Yusuf KELEK, öğrencilerimizin mangala oyununu daha rahat oynayabilmeleri için masa mangala yaptı.

Masaları yapmak için, okulumuzun deposundan temin ettiği, atıl durumdaki eski malzemelerden yararlanan öğretmenimiz, adeta bir marangoz gibi ustalıklı bir çalışma ortaya koydu. Daha sonra öğrencilerimiz ile  ile birlikte masaların son dokunuşlarını yapıp boyadı.

Okulumuza böyle bir katkıda bulunan Yusuf KELEK öğretmenimize çok teşekkür ediyoruz.

Turnuvaya sınıflarımızdan 58 öğrenci katıldı. Eleme usülü ile oynanan maçlar tatlı bir rekabet ile devam etti. Yapılan maçların sonunda 1. 4/A Sınıfından Halime YEL 2. 3/A Sınıfından Rabia Serra EROĞLU 3. 3/A Sınıfından Ecrin BAKSİ 4. 3/B Sınıfından Ahmet Eren KAYIŞ oldu. Turnuva ödülleri öğrencilere arkadaşlarının huzurunda takdim edildi.

Okulumuzda 23 Nisan Şenlikleri kapsamında mangala turnuvası düzenlenecek.

Katılmak isteyenler için gerekli bilgiler afişimizde mevcuttur.