Etiket Sonuçları: okuma bayramı

Rahatsızlığı dolayısıyla iki hafta hastanede yatan 1-B sınıfı   öğrencimiz Mehmet Oğuz´u, öğretmeni Serpil Kelek ve eşi Yusuf Kelek ile zümre öğretmen Mehmet Kaya ve eşi Sebiha Kaya evlerinde ziyaret ettiler. Hastalığı dolayısıyla okuma bayramına katılamayan öğrencimize okuma belgesini, öğretmeni evinde verdi. Okumayı çok seven öğrencimize hikaye seti armağan etti. Kendisine acil şifalar diliyoruz.

Bir yıl boyunca okuma yazma eğitimi alan 1. sınıf öğrencilerimiz, okuma bayramı gösterisini sundular. Öğrencilerimiz Hisarcık Meslek Yüksekokulu anfisinde toplanan protokol üyeleri ve velilerimize, büyük bir coşkuyla şiirlerini, şarkılarını, skeç ve gösterilerini sergilediler. Ayrıca salondakiler, sınıf öğretmenimiz Yusuf KELEK´in hazırlamış olduğu klip ve slayt sunumlarını izlediler. Okul müdürümüz konuşmasında, öğrencilerimizi yalnız bırakmayan protokol üyelerimize, velilerimize ve  1-A öğretmenimiz Mehmet KAYA ile 1-B öğretmenimiz Serpil KELEK´e teşekkür etti. Okuma yazmayı öğrenen öğrencilerimiz, okuma belgelerini İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İlhan CEBECİ ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Mehmet Ali ÖZDEMİR´den aldılar. Program sonundaki hatıra fotoğrafı çekiminde, öğrencilerimizin mutluluğu gözlerinden okunuyordu.