Etiket Sonuçları: oyun ve fiziki etkinlikler

Okulumuz 3. Sınıf öğrencileri grup ve bireysel oyunlar kategorisinde olan fare deliği oyunu için materyalleri kendileri hazırladılar.

Derse getirdikleri kutulara yine derste boyadıkları fareyi yapıştırdılar.

Daha sonra üzerine çeşitli büyüklükte delikler açtılar. Bu deliklere zorluk derecesine göre puan verdiler.

Oyun hedefi olarak deliklere misket veya mini arabayı sokmaya çalışacaklar. Oyun materyalini hazırladıktan sonra grup olarak ve şubeler arası yarışma düzenlendi.

Öğrenciler materyal hazırlamaktan ve oyunu oynamaktan çok mutlu olduklarını söylediler.

Okulumuz 3. Sınıf öğrencileri Öğretmenleri nezaretinde okulumuzda bulunan izcilik sınıfında Oyun ve Fiziksel etkinlik derslerini aktif olarak işliyorlar.

Oyun ve Fiziksel etkinlikler dersinde özellikle zeka oyunları ağırlıklı olarak gruplar halinde oyun oynuyorlar.

Öğrenciler özellikle havaların soğumaya başladığı şu günlerde bu tür etkinliklerden mutlu olduklarını belirttiler.