Etiket Sonuçları: satranç

Ock

Kütahya Satranç Federasyonu'nun Emet'te düzenlemiş olduğu Emet-Hisarcık Bölge Müsabakalarında, okulumuz Atatürk İlkokulu Satranç Takımımız, minikler kategorisinde namağlup olarak 2. Olmuştur. Takımımız Kütahya'da yapılacak müsabakalara katılmaya hak kazanmıştır. Satranç takımımızı hazırlayan Ali SEVİNÇ öğretmenimiz ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Nis

Topantı salonumuzda yapılan turnuvaya çeşitli okullardan gelen bir çok öğrenci katıldı. Bu oyunu en iyi bilen bu öğrenciler arasında kıyasıya mücadeleler gerçekleşti.

Ock

Emet hisarcık bölgesi satranç turnuvasında minikler satranç takımımız 3.olarak Kütahya´daki yarışmalara gitmeye hak kazanmıştır.

İlçe Milli Eğitim tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle düzenlenen satranç turnuvası okulumuzda gerçekleştirildi. Çeşitli okullardan yetenekli birçok öğrenci yarışmak için okulumuza geldiler. İlkokul kısmını Ali Sevinç öğretmenimiz, ortaokul kısmını Seher Mahrum öğretmenimizin yürüttüğü turnuvanın; koordinatörlüğünü de müdür yardımcımız Pelin Solak yaptı. Kıyasıya mücadeleye sahne olan turnuva sonucunda 4-B sınıfından Ahmet Sarıkaş arkadaşımız 1. oldu. Arkadaşımızı tebrik ediyoruz.

Okulumuz egzersiz çalışmaları kapsamında 2-A sınıf öğretmenimiz Ali SEVİNÇ satranç kursu veriyor. Kursumuz pazartesi, çarşamba ve cuma günleri 15.30 -16.50 saatleri arasında 6 saat olarak yapılıyor. Kursumuz 20 öğrencimiz ile devam etmektedir. Arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz.