Etiket Sonuçları: turnuva

Ock

Kütahya Satranç Federasyonu'nun Emet'te düzenlemiş olduğu Emet-Hisarcık Bölge Müsabakalarında, okulumuz Atatürk İlkokulu Satranç Takımımız, minikler kategorisinde namağlup olarak 2. Olmuştur. Takımımız Kütahya'da yapılacak müsabakalara katılmaya hak kazanmıştır. Satranç takımımızı hazırlayan Ali SEVİNÇ öğretmenimiz ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Ock

Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından İlkokullar Arası Zeka Oyunları Turnuvası'nın final müsabakaları düzenlendi.Cumhuriyet İlkokulunda gerçekleştirilen Zeka Oyunları Turnuvası final müsabakalarına, okulumuzdan 10 öğrenciden oluşan 2 grup katıldı. Öğrencilerimizden,

Mangala oyununda; Tuğçe Beler birinci,

Set kart oyununda; Merve Okay birinci,

9 Taş oyununda; Eyüp Tarık Eroğlu ikinci,

Piramit oyununda; Kamil Mintaş üçüncü oldu.

Hayli çekişmeli geçen final müsabakalarında dereceye giren öğrencilere ilçe halkı ve esnafın katkılarıyla Kaymakam Furkan Başar, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet Ali Özdemir ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sebiha Kaya tarafından çeşitli hediyeler verildi. Ayrıca finallere katılan her öğrenciye de hediye verildi. Finallere katılan diğer öğrencilerimiz:

Kemal Ertan, Sümeyye Yıldırım, Hasan Mert Tekin, Şuayb Kurt, Ali Tutak, İbrahim Efe Pektaş.

Öğrencilerimize verdikleri kurslar ile bu oyunları öğreten ve yarışmalara hazırlayan Yusuf KELEK ile Nurcan KILIÇARSLAN öğretmenlerimize teşekkür eder, öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Turnuvamız çekişmeli mücadelelere sahne oldu. Spor Klübü rehber öğretmenimiz Şerif Öztürk turnuvanın iki kategoride yapıldığını, birinci kategoride 1. ve 2. sınıfların mücadele ettiğini, ikinci kategoride ise 3. ve 4. sınıfların mücadele ettiğini söyledi. Yapılan maçların sonuçlarına göre birinci kategoride galip gelen takım 2. sınıflar oldu. İkinci kategoride ise galip olan takın 4. sınıflar oldu. Şampiyon olan takımlara kupaları cuma günü bayrak töreninde verildi. Bu güzel turnuvayı düzenleyen ve maçlarımıza katılıp takımlarını destekleyen öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ediyoruz.

Turnuvaya sınıflarımızdan 58 öğrenci katıldı. Eleme usülü ile oynanan maçlar tatlı bir rekabet ile devam etti. Yapılan maçların sonunda 1. 4/A Sınıfından Halime YEL 2. 3/A Sınıfından Rabia Serra EROĞLU 3. 3/A Sınıfından Ecrin BAKSİ 4. 3/B Sınıfından Ahmet Eren KAYIŞ oldu. Turnuva ödülleri öğrencilere arkadaşlarının huzurunda takdim edildi.

Nis

Topantı salonumuzda yapılan turnuvaya çeşitli okullardan gelen bir çok öğrenci katıldı. Bu oyunu en iyi bilen bu öğrenciler arasında kıyasıya mücadeleler gerçekleşti.

Nis

Okulumuzda 23 Nisan Şenlikleri kapsamında mangala turnuvası düzenlenecek.

Katılmak isteyenler için gerekli bilgiler afişimizde mevcuttur.

Okulumuz 3. Sınıf öğrencileri sınıflarında yapılan kitap okuma turnuvasını tamamladılar. 3. Sınıf öğretmenleri turnuvanın amacının öğrencilerin tatlı bir  rekabet ortamı ile okumayı arttırmalarını sağlamak olarak belirtti.

Öğrencilerden her sınıfta 1. 2. 3. Olanlara madalya takıldı ve ödüller verildi.

İlçe Milli Eğitim tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle düzenlenen satranç turnuvası okulumuzda gerçekleştirildi. Çeşitli okullardan yetenekli birçok öğrenci yarışmak için okulumuza geldiler. İlkokul kısmını Ali Sevinç öğretmenimiz, ortaokul kısmını Seher Mahrum öğretmenimizin yürüttüğü turnuvanın; koordinatörlüğünü de müdür yardımcımız Pelin Solak yaptı. Kıyasıya mücadeleye sahne olan turnuva sonucunda 4-B sınıfından Ahmet Sarıkaş arkadaşımız 1. oldu. Arkadaşımızı tebrik ediyoruz.