Etiket Sonuçları: yerli malı

2.Sınıf öğrencilerimiz Tutum yatırım ve Türk Malları Haftası dolayısıyla, satın aldıkları ya da kullandıkları ürünlerin Türk Malı olmasına dikkat etmeye başladılar. Öğrencilerimiz bir hafta boyunca aileleriyle birlikte marketten aldıkların ürünlerin Türk Malı kodu (869) ile başlayıp başlamadığına dikkat ederek alış veriş yaptılar. Kendi yörelerinden ürünleri kullanmaya da dikkat ettiler. Öğrencilerimiz, bundan sonra tükettikleri ürünlerin Türk malı olmasına özen göstereceklerini söylediler. Böylece ülkemiz zenginleşecek. Paramız başka ülkelere gitmesin dediler.

Bu etkinlikte duyarlılık gösteren velilerimize teşekkür ederiz.

1. sınıf öğrencileri Tutum, yatırım ve Türk Malları Haftası dolayısıyla etkinlik düzenledi. Velilerimizin hazırladığı yiyeceklerden yiyip ve içecekleri afiyetle içen öğrencilerimize yerli malı kullanmanın ve tutumlu olmanın önemi anlatıldı.