Etiket Sonuçları: zeka oyunları

Ock

Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından İlkokullar Arası Zeka Oyunları Turnuvası'nın final müsabakaları düzenlendi.Cumhuriyet İlkokulunda gerçekleştirilen Zeka Oyunları Turnuvası final müsabakalarına, okulumuzdan 10 öğrenciden oluşan 2 grup katıldı. Öğrencilerimizden,

Mangala oyununda; Tuğçe Beler birinci,

Set kart oyununda; Merve Okay birinci,

9 Taş oyununda; Eyüp Tarık Eroğlu ikinci,

Piramit oyununda; Kamil Mintaş üçüncü oldu.

Hayli çekişmeli geçen final müsabakalarında dereceye giren öğrencilere ilçe halkı ve esnafın katkılarıyla Kaymakam Furkan Başar, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet Ali Özdemir ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sebiha Kaya tarafından çeşitli hediyeler verildi. Ayrıca finallere katılan her öğrenciye de hediye verildi. Finallere katılan diğer öğrencilerimiz:

Kemal Ertan, Sümeyye Yıldırım, Hasan Mert Tekin, Şuayb Kurt, Ali Tutak, İbrahim Efe Pektaş.

Öğrencilerimize verdikleri kurslar ile bu oyunları öğreten ve yarışmalara hazırlayan Yusuf KELEK ile Nurcan KILIÇARSLAN öğretmenlerimize teşekkür eder, öğrencilerimizi tebrik ederiz.