Okul Öğrenci Meclisimizden Mehmetçiğe Yardım Kampanyası

Öğrencilerimiz Zeytin Dalı Harekatı'nı yürüten Mehmetçik'e destek vermek amacıyla harçlıklarını birleştirip topladıkları 1770 TL'yi Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı hesabına yatırdılar.
Öğrenci Meclisimiz tüm öğrencilerimizden, harçlıklarını birleştirip Mehmetçik Vakfı'na bağışlamak üzere, para toplama kampanyası başlattı. Okul Meclis Başkanımız Sudenaz Kelek, bir grup öğrenci arkadaşıyla birlikte, arkadaşlarından ve öğretmenlerinden topladıkları 1770 TL'yi Okul Müdürümüz İsmail Değirmenci ile beraber, Hisarcık Ziraat Bankası Şubesine giderek Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı hesabına yatırdılar.
Banka dekontunu Ziraat Bankası Şube Müdürü Cumhur Çiğdem'in elinden alan arkadaşlarımız, Mehmetçik Vakfı'na yatırdıkları harçlıklarıyla destek vermenin onurunu yaşadılar.
Müdürümüz İsmail Değirmenci "Okulumuz Öğrenci Meclisi, Mehmetçik için sınıflarda, öğretmenleri aracılığıyla, harçlıklarını toplamışlar. Biz de öğrencilerimiz ile birlikte bankaya giderek parayı Türk Silahlı Kuvvetlerimizin hesabına yatırdık. Öğrencilerimizin bu davranışı bizleri çok duygulandırdı. Kendilerine çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

12-03-201812-03-201812-03-201812-03-2018

Yayın: 12.03.2018 - Güncelleme: 23.09.2022 21:35 - Görüntülenme: 135