Atatürk İlkokulu

YEŞİLHİSAR MAH. MEHMET ERSOY BUL. NO 12 HİSARCIK / KÜTAHYA
Vizyon
Okulumuz olarak istiyoruz ki! •Okulumuzda eğitim ve öğretim temel ihtiyaçlardan kabul edilsin. •Yetiştirdiğimiz her öğrenci hayatın zorlukları karşısında kendine yetebilsin. •Devletimizin bizlere sunduğu bu hizmetlerin karşılığını üstün gayretimiz ve başarılarımızla ödeyelim. •Her veli okulumuzda öğrencisine her türlü fırsatın verildiğini bilsin. •Velilerimiz okul toplumundaki vazgeçilmez yerini alabilsin. •Okulumuzda "Herkes" daha iyiye ulaşmak için daha çok çalışsın!
Misyon
Okulumuz olarak biz! Öğrencilerimiz başta olmak üzere bütün okul toplumumuzun bilgiyi elde edebilen, kullanabilen, üretebilen ve paylaşmayı bilen bireyler olarak yaşadıkları çağın sunduğu bütün değerleri benimsemiş hatta aşıp yön vermeye talip olan bir nesil yetiştirebilmek, onların yurt sevgisi ile dolu Atatürk´ü ve Atatürkçülüğü iyi anlayan, ülke kalkınmasında severek görev alma isteği duyabilen, kendini önemseyen bir nesil yetiştirebilmek, Öğrencilerimizin elde ettikleri bilgi birikimlerini, sahip oldukları milli ve tarihi öz değerlerini hazmetmiş bireyler olarak yetişmeleri için onların önünü açmak ve yeni ufuklara koşmalarına yardımcı olmak etrafımızı güneş gibi aydınlatmak içiz VARIZ!
Saatler
09.00-12.30 Sabah dersleri 12.30-13.45 Öğlen arası 13.45-15.20 Öğleden sonraki dersler
Ulaşım
Okula yakın evi olanlar yürüyerek ulaşıyor, Evi uzak olanlar Belediye Otobüsüyle ulaşıyor
Taşımalı öğrenci servis araçları
ilçe merkezinde
KÜTAHYA´YA 110 KM.ilçe merkezinde.
Sportif Etkinlikler
Masa tenisi kursu, Halısaha Turnuvası, Satranç kursu ve takım müsabakaları, Zeka oyunları kursu
İşaret dili kursu