"Hayat Boyu Öğrenme Kurumları Geleceğimiz olan Çocuklarla Buluşuyor"

"Hayat Boyu Öğrenme Kurumları Geleceğimiz olan Çocuklarla Buluşuyor"temasıyla," Minik Eller Büyük Hayaller" adıyla düzenlenecek etkinlikler kapsamında, Şehit Ahmet

Yavuz Halk Eğitimi Merkezinden gelen  Çini Tasarım Öğreticileri tarafından öğrencilerimizeçini sanatı tanıtım çalışması ve etkinliği yapıldı.

Turnuvada Zeliha Özdemir 2. oldu

Orman Haftası etkinlikleri kapsamında bugün okul bahçemize fidan diktik. Tüm sınıflarımızın katıldığı etkinlikte öğrencilerimiz ilk defa ağaç dikmeyi deneyimlediler ve ormanın önemini kavradılar.

Fidanları getiren ve etkinliğimizde bize yardımcı olup bilgilendiren Orman İşletmesi Müdürümüze ve ekibine çok teşekkür ederiz.

Orman haftası’nda, ilçe kaymakamımız, belediye başkanımız, il milli eğitim müdürümüz ve protokol üyeleri okulumuzu ziyaret ederek birinci ve ikinci sınıflarımıza hediyeler dağıttı.