SAYIN: …………………………………………………………………

Hisarcık Atatürk İlkokulu Okul Aile Birliği Olağan Genel kurul toplantısı 26/10/2023 PERŞEMBE günü saat 15:30’da okulumuz toplantı salonunda aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek için toplanılacaktır.

Toplantı yeter sayısına ulaşılamazsa 31/10/2023 tarihinde aynı saat ve aynı yerde yapılacaktır.

Bilgilerinizi ve toplantıya katılmanız hususunu arz ve rica ederim.

Hatice NALBANT                                                                      Pelin SOLAK

Okul Aile Birliği Başkanı                                                               Okul Müdürü

TOPLANTI GÜNDEMİ

1-Açılış ve yoklama

2-Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması

3-Divan başkanı seçimi.

4-Yazman seçimi.

5-Okul Müdürü Pelin SOLAK’ın konuşması.

6-Yeni yönetim ve denetim kurulu üyelerin seçimi.

7-Dilek ve temenniler.

8- Kapanış

9 Mart 2023 Perşembe günü 14.00da lokma ikramımız vardır.

İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoyu Anma Günü dolayısıyla 10 Kıta İstiklal Marşımızı ezberleyebilen öğrencilerimize İSTİKLAL MARŞIMIZI EZBERE OKUYORUM BELGESİ verilecektir. İsteyen her öğrencimiz katılabilir.

web

Ock

Millî Eğitim Bakanlığına bağlı bilim ve sanat merkezlerine alınacak özel yetenekli öğrencileri belirlemek üzere 2021-2022 eğitim öğretim yılında yapılacak olan öğrenci tanılama ve yerleştirme sürecine ait kılavuz yayımlanmıştır.

Bilim ve sanat merkezlerine öğrenci tanılama sürecine ilişkin işlemler 1, 2, 3 ve 4. sınıf seviyelerinde sınıf öğretmenleri tarafından yetenek alanlarına göre aday gösterilen öğrenciler arasından yapılacaktır.

Öğrencilerin yetenek alanlarına göre aday gösterilme işlemleri 10-21 Ocak 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

"2021-2022 YILI BİLİM VE SANAT MERKEZLERİ ÖĞRENCİ TANILAMA VE YERLEŞTİRME KILAVUZU"NA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.