Öğretmen Bilgilendirme Sayfası

Ekm

23 Ekim 2023 itibariyle okulumuz 4-B sınıf öğretmeni Şevket ŞEN, bugün yayınlanan Ilk Defa Yonetici Gorevlendirme Sonuc Listesine göre, okulumuza müdür yardımcısı olarak görevlendirildi.

NOT: Gelen kararname ile Şevket ŞEN 13 Kasım 2023 tarihi itibariyle resmi olarak Müdür Yardımcılığı görevine başladı.

Ekm

Şbt

2015 yılınından bu yana okul müdürlüğümüzü yapmış olan İsmail DEĞİRMENCİ Hocamız bugün vefat etti. Allahtan rahmet, kederli ailesine sabırlar diliyoruz.

Cenazesi (08.02.2023) bugün ikindi namazına müteakip Hisarcık Mezarlığına defnedilecektir.

Şbt

Ock

Okulumuz eski öğretmenlerinden Şükran GÜNDÜZ (Hüseyin GÜNDÜZ'ün eşi) hakkın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün (04.01.2022) ikindi namazına müteakip, Emet Kabristanı'nda defnedilecektir.

Değerli öğretmenimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine baş sağlığı dileriz.

Eyl

Geçen yıl da okulumuzda görev yapmış olan Şeyma KOÇ öğretmenimiz, özel eğitim sınıfımızda görevine başladı.

Elif ERDOĞAN öğretmenimiz de 4-B sınıfımızda sınıf öğretmeni olarak görevine başladı.

Eyl

Özel Eğitim Öğretmenimiz Nihat KOÇER, aday öğretmenlik sürecini başarıyla bitirdi. Bugün arkadaşımız için toplanıp yemin etmen törenini düzenledik. Arkadaşımız yeminini yaptıktan sonra tüm öğretmenlerimiz asalete geçişini kutladı. Arkadaşımıza hayırlı olsun diyor, öğretmenlik mesleğinde başarılı olmasını diliyoruz.