Haz

Anasınıfı sergimiz harikaydıEmeği geçen öğretmenlerimiz OYTUN OVALIOĞLU VE HATİCE TAŞKIN ÖZEN e, minik öğrencilerimize ve değerli velilerimize teşekkür ederiz

Nis

Kütüphaneler haftası sebebiyle Kütüphanecilik kulüp öğretmenimiz SERPİL KELEK´in düzenlediği İlçe Kütüphane ziyareti yapıldı...

Nis

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün düzenlediği ´OKUMAK HAYATTIR´projesi kitap okuma yarışmasında okulumuzda ilk 4´e giren öğrencilerimize hediye verdik. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz..

1.EMİNE OT2.BERRA ÖZDEMİR3. MERVE NUR PEKTAŞ VE ŞEVVAL ÇALIŞKAN

TEMA AĞAÇ KARDEŞLİĞİ KAPSAMINDA,TOHUMLAR TOPRAĞINI ARIYOR ETKİNLİĞİ YAPILDI

Nis

Özel alt sınıf öğrencilerimizle birlikteydik. Onlar herşeyin en iyisine layıklar.Sizleri çok seviyoruz.

Okulumuzda Satranç Etkinlikleri

1. Sınıf arkadaşlarımıza KKK(Kızamık, Kızamıkçık, Kabakulak) ve DaBT-IPA(Difteri, Boğmaca, Tetanoz, Çocuk Felci) aşıları yapıldı.

İlçe Öğrenci Temsilcileri Seçimi 06.11.2015 tarihinde saat 14:00 de Çok Programlı Anadolu Lisesinde yapıldı.Okul temsilcimiz Elif Coşkun kendini tanıtan konuşmasını yaptı. yapılan oylama sonucunda ilçe temsilcisi seçildi. Elif arkadaşımızı başarısından dolayı tebrik ediyoruz. Hem okulumuzu hem de ilçemizi daha iyi temsil edebilmesi için arkadaşımızın çalışmalarını destekleyip  yardımcı olalım.