Orman haftası’nda, ilçe kaymakamımız, belediye başkanımız, il milli eğitim müdürümüz ve protokol üyeleri okulumuzu ziyaret ederek birinci ve ikinci sınıflarımıza hediyeler dağıttı.

Seydi Resul Anadolu İHL.Konferans Salonunda saat 11.00de düzenlenen programa okulumuzdan,

İbrahim Güleç ve Nuriye GİRGİN yönetiminde 4. sınıfların“Çanakkale Kahramanları” konulu gösterisi,

İlhan KAYGISIZ yönetiminde ise 3. sınıfların “Çanakkale Türküsü”nün İşaret Dili ile gösterimi

ile katılım sağladık. Öğretmen ve öğrencilerimi bu güzel sunum ve katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Törende Çanakkale Zaferi konumu resim yarışmasında ilçe 1.'liği elde eden Ayliz ALTIN hediye çeki ile ödüllendirildi.

Ana sınıfı öğretmenimiz Birsen Kilitçi Özcan "Minikler ile Yardım kolisi hazırladık,  ve ihtiyaç sahibi bir aileye gönderdik." dedi.