Yaklaşık bir ay önce başlattığımız kampanyamız sonucunda topladığımız kitapları, geçen yıl 6 Şubat deprem felaketini yaşamış olan Hatay Kırıkhan Karaçağıl İlkokulu öğrencileri için kargoya verdik. Kampanyaya katılan ve kitap bağışında bulunan öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyoruz. Bu kampanyanın organizasnonu yapan İbrahim Güleç ve Nuriye Girgin öğretmenlerimize bu anlamlı faaliyette bunmamızı sağladığı için de ayrıca teşekkür ediyoruz.

30 Nisan 2024

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı şenliklerimizi önceki hafta yapamamıştık. Bu hafta hava muhalefetine rağmen, planlamamızı yapıp salı günü sabahtan pikniğimizi yapıp, oyun ve şenliklerimizi yaptık. Özel eğitim öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm öğrencilerimizin doyasıya eğlendiği bir gün oldu. Öğrencilerimizin mutlu bir gün geçirmesinde emeği geçen tüm öğretmen ve velilerimize teşekkür ediyoruz.

"Hayat Boyu Öğrenme Kurumları Geleceğimiz olan Çocuklarla Buluşuyor"

"Hayat Boyu Öğrenme Kurumları Geleceğimiz olan Çocuklarla Buluşuyor"temasıyla," Minik Eller Büyük Hayaller" adıyla düzenlenecek etkinlikler kapsamında, Şehit Ahmet

Yavuz Halk Eğitimi Merkezinden gelen  Çini Tasarım Öğreticileri tarafından öğrencilerimizeçini sanatı tanıtım çalışması ve etkinliği yapıldı.

Turnuvada Zeliha Özdemir 2. oldu

Orman Haftası etkinlikleri kapsamında bugün okul bahçemize fidan diktik. Tüm sınıflarımızın katıldığı etkinlikte öğrencilerimiz ilk defa ağaç dikmeyi deneyimlediler ve ormanın önemini kavradılar.

Fidanları getiren ve etkinliğimizde bize yardımcı olup bilgilendiren Orman İşletmesi Müdürümüze ve ekibine çok teşekkür ederiz.