Öğrencimiz Feyza ÇALIŞKAN ilçe 3. sü olmuştur. Arkadaşımızı tebrik ediyoruz. Katılan diğer öğrencilerimize de okulumuzu temsil ettikleri için teşekkür ediyoruz.

2-B Sınıf öğretmeni Ali SEVİNÇ " Müzik dersinde flüt ile notaları öğreniyoruz ve basit ezgileri çalmaya başladık" dedi.

Cuma günleri çorba günümüz oluyor.Böylelikle miniklere sıcacık çorba  ile ayrım yapmadan  dengeli beslenmenin önemi bir kez daha kavratılmış oluyor.

İlçe çapında düzenlenen Zeka Oyunları Turnuvasında 1. lik derecesi elde eden öğrencilerimize, İlçe Milli Eğitim Müdürlü tarafından gönderilen hediye çeklerini takdim ettik.

Şbt

3-A ve 3-B sınıfı öğrencilerimiz bugün Beden Eğitimi ve Oyun dersinde, geleneksel çocuk oyunlarından olan "Mendil Kapmaca"yı öğrenip oynadı. Mendil kapmaca oyununu çok seven öğrencilerimiz eğlenceli anlar yaşadı.

Şbt

Komisyonumuz ilçede düzenlenen İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışmasına katılmak isteyen birçok öğrencimiz arasından okul birincisini belirlemek üzere toplantı salonunda seçmelere bugün başladı. İlçede yarışacak okul birincisi olacak öğrencimiz 1 Mart Cuma günü belirlenecek.