Öğrencilerimiz kurumuş yaprak ve diğer malzemeler ile etkinliğini yaparken yeteneklerini gösterdiler. Eğlenceli dakikalar geçirdiler.

4. sınıf öğrencilerimiz Sınıf öğretmenlerimiz Gökay Güler ve Şerif Öztürk rehberliğinde "Kültürümüz Değerlerimiz" konulu sergi hazırladı. Öğrencilerimiz milli kültür ögelerini ailelerinden ve yakın çevreden topladılar. Öğrencilerimizin milli kültürümüzü, milli değerlerimizi öğrenmeleri, sahip çıkmaları ve yaşatmaları amacı ile düzenlenen sergiye öğrencilerimizin ilgisi büyüktü. Emeği geçen öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyoruz.

Özel Alt Sınıfı öğrencimiz Emre VAR, gözleri kapalı haldeyken nesnelere dokunarak veya duyu organlarıyla hissederek, nesnelerin  ne olduğunu tahmin etmeye çalışıyor.

Okulumuz 3. Sınıf öğrencileri grup ve bireysel oyunlar kategorisinde olan fare deliği oyunu için materyalleri kendileri hazırladılar.

Derse getirdikleri kutulara yine derste boyadıkları fareyi yapıştırdılar.

Daha sonra üzerine çeşitli büyüklükte delikler açtılar. Bu deliklere zorluk derecesine göre puan verdiler.

Oyun hedefi olarak deliklere misket veya mini arabayı sokmaya çalışacaklar. Oyun materyalini hazırladıktan sonra grup olarak ve şubeler arası yarışma düzenlendi.

Öğrenciler materyal hazırlamaktan ve oyunu oynamaktan çok mutlu olduklarını söylediler.

Birinci sınıf öğretmenlerimiz bugün "M" sesini öğrencilerine öğrettiler. Serpil Kelek ve Mehmet Kaya öğretmenlerimiz M sesinin daha akılda kalıcı olması için sınıfta muz yiyerek MUZUMU YİYORUM M SESİNİ ÖĞRENİYORUM etkinliği gerçekleştirdiklerini söyledi. Öğrencilerin bu etkinlikten memnun olduklarını, eğlenceli ve öğretici vakit geçirdiklerini belirttiler.

Anasınıfı Öğretmenimiz Hatice Taşkın Özen sınıfında uyguladığı bu etkinliği şöyel açıkladı:

- Anasınıfımızda bu hafta DAVRANIŞ PANOSU hazırladık.

·      Öğrencilerimizin olumlu davranışlarını pekiştirmek,

·      Kalıcı öğrenmeyi sağlamak,

·      Öğrenme isteğini harekete geçirmek,

·      Motivasyonlarını artırmak,

için her olumlu davranışlarına 1 adet havuç verilmektedir. Haftanın sonunda en faza havucu hangi öğrencinin tavşanı topladıysa, o çocuk HAFTANIN YILDIZ ÇOCUĞU olmaktadır.

Ödül olarak ise öğrencimizin kendi resimlerinden oluşan afişi,  bir sonraki hafta süreyle, anasınıfımızın giriş panosunda sergilenecektir.

Bu şekilde çocuklarımız da sorumluluklarının farkında olup, olumlu davranışlar gösterecektir.

Öğrencilerimiz Öğretmenleri ile beraber hem nefes açma çalışması yapıyor, hem de çok eğleniyorlar.

Okulumuz 3. Sınıf öğrencileri Görsel Sanatlar dersinde ´çeşitli malzemeler kullanarak görsel çalışma yapar´ kazanımını aktif katılım ile gerçekleştiriyorlar.

Görsel sanatları sevdirmek adına çeşitli malzemeler kullanan 3. Sınıf Öğretmenleri çay ile Atatürk portresi oluşturma çalışmasını yürüttüler.

Okulumuz 3. Sınıf öğrencileri Öğretmenleri nezaretinde okulumuzda bulunan izcilik sınıfında Oyun ve Fiziksel etkinlik derslerini aktif olarak işliyorlar.

Oyun ve Fiziksel etkinlikler dersinde özellikle zeka oyunları ağırlıklı olarak gruplar halinde oyun oynuyorlar.

Öğrenciler özellikle havaların soğumaya başladığı şu günlerde bu tür etkinliklerden mutlu olduklarını belirttiler.

1. Sınıf öğrencilerimize İlçe Sağlık Müdürlüğü görevlileri tarafından DaBT-İPA (Difteri, Aselüler Boğmaca, Tetanoz, İnaktif Çocuk Felci) Aşısı ile KKK (Kızamık, Kızamıkçık, Kabakulak)  aşısı yapıldı.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 79. yılında minnet, saygı ve özlem duyarak,  öğrencilerimizin hazırladığı bir törenle andık.

Öğretmenlerimiz, Atatürk sevgisini okulumuzun her sınıfında yaptığı gibi; özel alt sınıfımızda eğitim gören öğrencilerimize de aşılamaya çalışıyorlar. Teşekkür ediyoruz.

Ayrıca anasınıfı öğrencilerimiz,  Atatürk konulu etkinliklerini panolarında sergilediler.

3-A öğrencilerimiz sınıf öğretmeni Semra BÜLBÜL rehberliğinde 10 Kasım etkinliği yaptı.

Ayrıca işaret dili kursumuzu yürüten müdür yardımcımız Pelin SOLAK yönetiminde,

4-A sınıfndan Sudenaz KELEK Atatürk´ü anma sunumunu işaret dil ile gerçekleştirdi.

Okulumuz 4. Sinif ogrencileri Ingilizce Ogretmeni Gülşah TANIK rehberliginde uluslarasi bir platform olan etwinning´de yaklasik 200 okulun katildigi ve ortaklasa calistigi "Better Together" ( Birlikten Kuvvet Dogar) isimli proje icin calisiyorlar.

Öğretmen ve öğrencilerimize çalışmalarında başarılar diliyoruz.