KÜTAHYA / HİSARCIK - Atatürk İlkokulu

Kas

1-A Öğrencileri Kızılay´ın önemini ve yaptığı hizmetleri daha iyi anlamak için sınıf öğretmeni Mehmet KAYA rehberliğinde ´´Kızılay Çadırı´´ etkinliği yaptı, öğrencilerimiz hem eğlendi hem öğrendi.

Kas

Ekm

2017-2018 okul meclisi başkanlığı seçimimizi okulumuz öğretmenlerinden Şevket ŞEN ve Şerif ÖZTÜRK rehberliğinde yaptık.

Oylama sonucunda 43 oy ile Sudenaz KELEK okul meclisi başkanı seçildi.

Ekm

2-B sınıfımızdan İbrahim Zengin Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlenen resim yarışmasında birinciliği kaptı.

Arkadaşımızı tebrik ediyoruz.

Ekm

Atatürk İlkokulu bahçesinde başlayan yürüyüş Hisarcık Dere boyunca devam ederek eti maden işletmeleri bölgesinin altından dönüş olarak tekrar okul bahçesinde tamamlandı.

Yürüyüşün amacı yavrukurtların yürüyüş tekniklerini kavramaları, topluluk olarak hareket bilinci kazanmaları, sağlıklı yürüyüş aktivitesi alışkanlığı kazanmaları olarak belirlendi. İzci lideri Yusuf İzzettin KELEK yürüyüşlerin hava şartları el verdikçe devam edeceğini belirtti.

Ekm

Yemekhanemiz Hisarcık Çok Programlı Lise´den okulumuzun zemin katına taşındı.

Ekm

Bu sene de geleneksel aşure etkinliğimizi yaptık. Hem katılımcılar hem de öğrencilerimiz aşurelerini afiyetle yediler.

Ekm

Okulumuz bu gün İlköğretim Haftası etkinlikleri ile eğitim-öğretime başladı. Okula yeni başlayan öğrencilerimize hediyeler verildi.

Ekm

Okulun ilk gününde palyaço gösterisi ile karşılaşan 1. sınıf öğrencilerimiz eğlenceli dakikalar geçirdi.

Nis

Okulumuzda ´Kütüphaneler Haftası´ kutlama etkinlikleri düzenlendi. Okul idaresi ve Kütüphanecilik Kulübü Öğretmeni Serpil Kelek nezaretinde düzenlenen ´Kütüphaneler Haftası´ kutlama etkinlikleri kapsamında İlçe Kütüphanesini ziyaret eden Okul ütüphanecilik Kulübü öğrencileri daha sonra çocuk kitapları bölümünde bir süre kitap okudular.Daha sonra öğrencilere okuma alışkanlığı ve kitap sevgisi kazandırmak amacıyla okul bahçesinde oluşturulan alanda veli, öğrenci ve öğretmenlerin katılımıyla kitap okuma etkinliği düzenlendi.Etkinliğin sonunda okul kütüphanesinden en çok faydalanan öğrencilere okul idaresi tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Nis

Mrt

İlçemizde 12 Mart İstiklal Marşı´nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy´u Anma etkinlikleri kapsamında düzenlenen İstiklal Marşı´mızı güzel okuma yarışması yapıldı. Okul elemelerimizde seçilen ve okulumuz adına yarışan 3-A sınıfından Sudenaz Kelek arkadaşımız, yarışmada 3. oldu. Arkadaşımızı ve yarışmada emeği geçen herkesi tebrik ediyoruz.