Şbt

Komisyonumuz ilçede düzenlenen İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışmasına katılmak isteyen birçok öğrencimiz arasından okul birincisini belirlemek üzere toplantı salonunda seçmelere bugün başladı. İlçede yarışacak okul birincisi olacak öğrencimiz 1 Mart Cuma günü belirlenecek.

Şbt

Ana sınıfı öğretmenimiz Birsen Kilitçi ÖZCAN:

"Dilimizin zenginlikleri projesinde Kültürel ögeler içeren içerikler, yakından uzağa doğru ilkesi çerçevesinde hazırladık.Dikkat çekmek için sabah çocuklar yöresel kıyafet ile karşılandı.

Yaptığımız çini şeklinde tabaklar pano da sergilendi." dedi.

Şbt

Ana sınıfı bugün aile katılımı ile renk çarkı yapma etkinliği yaptı.

Şbt

İlçemizde düzenlenen zek oyunları turnuvasında birinci ve ikinci derecesi yapan arkadaşlarımızı ödüllendirdik. Öğrencilerimiz ödüllerini zeka oyunları kurs öğretmenimiz İbrahim GÜLEÇin elinden aldı.

Müdürümüz Pelin SOLAK arkadaşlarımızı tebrik etti, başarılarının devamını diledi.

Şbt

Ana Sınıfı Öğretmenimiz Birsen Kilitçi Özcan açıklamasında, "Bugün sınıfımızda Meslek tanıtımı yaptık. Minikler istedikleri meslek rolüne girdiler ve onların özelliklerini arkadaşlarına anlattılar. Sonrasında ise drama ile pekiştirdik." dedi.

Şbt

İlçemizde Düzenlenan Zeka Oyunları turnuvasına 5 oyuncu ile katıldık. Zeka oyunları kursu öğretmenimiz İbrahim Güleç rehberliğinde bu oyunlara hazırlanan öğrencilerimiz, büyük başarı elde etti.

Equılıbrıo oyununda Ayşe Çelebi ilçe şampiyonu,

Küre oyununda Toprak Ege Coşkuner ilçe şampiyonu,

Qbitz oyununda Zeliha Özdemir ilçe şampiyonu oldu.

Mangalada Beray Değirmenci ilçe ikincisi oldu,

Pentago oyununda Sudem Nalbant ilçe ikincisi oldu.

Bu başarılarından dolayı, zeka oyunları kursu öğretmenimiz İbrahim GÜLEÇ'i ve yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Şbt

Güncellenen okulöncesi merkezlerinden matematik merkezinde aile katılımlı etkinlik yaptık.(Waffle )İçine katılan malzemelerden ölçme sayı gibi kavramları(2yumurta,1 su bardağı un gibi)pekistirdik böylece merkezi aktif olarak kullanmış olduk. Aktif olarak katılım sağlandı.